arrow_drop_up arrow_drop_down

Mindfulness Training

Tijdens de 8-weken MBCT training leer je een vorm van meditatie, gekend als mindfulness. Je leert hoe je beter voor jezelf kan zorgen door het samenspel van het lichaam en de geest te leren kennen. Je leert eveneens hoe je zelf je leven in eigen handen kan nemen door je eigen bron van weerbaarheid, groei en heling te leren aanspreken.

Je zal minder stress ervaren en meer uit het leven halen.

Door mindfulness leef je meer in het moment. Je kan niet alles veranderen wat er in je leven gebeurt, maar je kan je reactie erop veranderen.

Als je pijn, verdriet of stress of ander lijden ervaart, dan is ongeveer 30% ervan onvermijdelijk, het leven biedt nu eenmaal de uitdagingen die het biedt. Maar de andere 70% van je lijden kan je aanpakken, het is hoe je met die uitdagingen omgaat die een groot deel van je tevredenheid bepalen. Deze 70% gaan we in de mindfulness cursus aanpakken.

De technieken zijn niet magisch of mystiek, mindfulness leert je meer aandacht te geven aan het leven op dit moment, het enige moment waar het leven zich echt ontvouwt.


De mindfulness reeks  omvat:

8 wekelijkse lessen van 2u45 minuten met pauze op zaterdagochtend.

DATA: Telkens van 9:30 tot 12:15

6 en 13 oktober

3, 10 en 17 november en

1, 8 en 15 december

PRIJS:

Inschrijving voor 3/09 :295€ (betaling dient ten laatste op 1betaald te zijn)

Vanaf 04/09: 330€

WAAR:

Engelenburcht

Yogacentrum MINOTOTAM

Derde verdiep

Kruineikenstraat 5

TILDONK

Je inschrijving en betaling kan via het resereveringsysteem(zie knop hierronder) of via mail: info@minototam.

Je inschrijving is pas definitief bij betaling van het  volledige inschrijvingsgeld op bankrekeningnummer BE 34 3200 36309190

Met vermelding van je “Naam” en “Mindfulness”