Page content

DOCENT

Hallo,

ik ben Valerie en mama van 4 dochters, Matthia, Josseline, Zolie en IMG_0225Amali.

In 2005 verhuisde ik met mijn man naar Chili waar ik voor het eerst tijdens mijn zwangerschap in contact kwam met yoga. Dit was voor mij een nieuwe manier om veel bewuster te gaan leven.

Yoga draagt bij tot mijn zelfontplooiing en zorgt ervoor dat ik hierdoor meer rust en evenwicht vind in mijn leven samen met mijn gezin.

Deze ervaring wilde ik al lang met andere delen en eenmaal terug in België volgde ik een opleiding Hatha Yoga bij Paula de Neve (Vormingsinstituut voor yogadocenten).

Via mijn oudste dochter geraakte ik ook geïnspireerd in kinderyoga en zij was dan ook de drijfveer om een kinderyogaopleiding te volgen bij Kreakatau.

Mijn kinderen zijn de rode draad doorheen mijn hele yogaervaring.

Vandaaruit is MINOTOTAM ontstaan.

MINOTOTAM staat voor de bijnamen en namen van mijn kinderen.

Mijn lessen bestaan uit inspannende en ontspannende oefeningen, waarbij ik de focus leg op het bewust voelen wat er in je lichaam omgaat in het nu moment.

Sinds een jaar heb ik Hangmatyoga ontdekt en heb ik me daarin gecertifieerd. Een speelse vorm van Yoga maar zeker even efficiënt en toegankelijk voor alle leeftijden.

Ik geef les aan volwassenen, tieners en kinderen met “special needs” o.a. in Ganspoel te Huldenberg.

Comment Section

1 reactie op “DOCENT


Door Marina verbandt op 11 april 2016

Dag Valerie , ik ben Marina en ik heb mij in de vakantie per mail proberen in te schrijven voor de maandagochtend . Maar er komt geen r”eactie en ik weet niet hoe ik je anders kan bereiken dan wat ik nu doe . Is er nog plaats in de groep ?

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: